FAQ

Bekijk onderstaande vragen om snel antwoord te krijgen op de meest voorkomende vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op met de Sneapers klantenservice. We helpen je graag verder!

 

HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?

Je bestelling kun je veilig betalen via diverse betaalmethoden. Klik hier om de beschikbare betaalopties te bekijken.

 

HOEVEEL BEDRAGEN DE VERZENDKOSTEN?

Sneapers.com verzendt naar alle landen ter wereld. Per land gelden andere verzendkosten, dus bekijk het overzicht met landen en bijhorende verzendkosten. Klik hier om de verzendkosten per land te bekijken.

 

WANNEER HEB IK MIJN BESTELLING IN HUIS?

Iedere bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden, dus je hebt je bestelling razendsnel in huis! Hoelang je bestelling onderweg is, is afhankelijk van het land waar je woont en onze verzendpartner DHL. DHL doet haar uiterste best om iedere bestelling snel en zorgvuldig af te leveren.

 

HOE RETOURNEER IK EEN BESTELLING?

Iedere bestelling kun je binnen 14 dagen eenvoudig retourneren. Volg simpelweg de 5 duidelijke stappen om je aankoop retour te zenden en je aankoopbedrag terug te ontvangen. Klik hier om de retourinstructies te bekijken.

 

ANDERE VRAAG?

Heb je ondanks bovenstaande vragen nog steeds een onbeantwoorde vraag? Neem contact met ons op om een antwoord op je vraag te krijgen. De klantenservice van Sneapers staat dag en nacht voor je klaar om je te helpen met een antwoord op je brandende vraag. Iedere vraag wordt gegarandeerd binnen 24 uur beantwoord, maar we doen onze uiterste best om je vraag eerder te beantwoorden. Klik hier om een bericht te sturen aan onze klantenservice.