Sneapers

Maak kennis met Sneapers; je nieuwe beste vrienden waarmee je voortaan door je huis heen sloft. Sneapers tillen je chilsessies gegarandeerd naar een hoger level! Je favoriete huispak krijgt een waardige aanvulling. Met een paar Sneapers aan je voeten is één ding is zeker: koude voeten zijn verleden tijd!

 

UNISEX SNEAKERSLOFFEN

Maak kennis met Sneapers, 's werelds beste sneaker pantoffels voor volwassenen. Sneapers zijn sloffen met een unieke schuimrubberen zool en het design van een klassieke sportschoen. Alle Sneapers modellen zijn unisex, wat betekent dat alle modellen geschikt zijn voor dames en heren. Ook heren met extra grote schoenmaten worden niet overgeslagen, want maat XXL is geschikt voor schoenmaat 47 t/m 48,5!

 

HET BESTE VAN 2 WERELDEN

Ervaar het beste van 2 werelden: Sneapers biedt het comfort van sloffen met de hippe look van sneakers. De uitstraling van de klassieke sportschoen in combinatie met het perfect gecombineerde kleurenpalet geven de Sneapers een fashionable, frisse, maar vooral verrassende uitstraling.

 

NEXT LEVEL HOMEWEAR

Sneapers is nieuw. Sneapers is anders. Sneapers zijn next level home footwear. Maak kennis met de nieuwe beste vrienden van je voeten. Voortaan ren jij na een dag hard werken naar huis om je Sneapers aan te kunnen doen en ze vervolgens nooit meer uit te doen!

 

ERVAAR HET COMFORT

Sneapers sneakersloffen modellen

Hoe gaaf de Sneapers er ook uit zien, de beste eigenschap kun je helaas niet zien. Verborgen in de pantoffel zit namelijk een unieke schuimrubberen zool die zorgt voor optimale schokdemping en comfort. Voortaan spring jij door het huis als nooit te voren.

 

VOEL DE WARMTE

Sneapers sneakersloffen

Ieder paar Sneapers geeft jouw voeten de warmte die ze nodig hebben. De materialen zijn met uiterste zorg gekozen om jouw voeten op te warmen zonder een verstikkend effect. Maak een einde aan ijskoude voeten, maak kennis met Sneapers.

 

SNEAPERS IN ALLE SCHOENMATEN

Sneapers sneaker slippers models

Sneapers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten: S, M, L, XL en XXL. Ook mensen met grote voeten worden niet overgeslagen, want maat XXL is geschikt voor mensen met schoenmaat 47 t/m 48,5.

 

NU VERKRIJGBAAR:

Sneapers sneaker slippers models

Sneapers zijn nu verkrijgbaar in 6 verschillende modellen:Proud, Fabulous, Lime, Bronco, Camel en Leopard

 

Sneapers