Retouren

Verkeerde maat besteld? Niet tevreden met je paar Sneapers? Binnen 14 dagen kun je ieder paar ongebruikte Sneapers zonder opgave van reden retourneren en je volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Volg onderstaande stappen om je paar Sneapers in 5 simpele stappen te retourneren:

1 - VUL HET RETOURFORMULIER IN
Print het retourformulier uit en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Vul je gegevens in en geef vrijblijvend de reden waarom je jouw paar Sneapers retour stuurt.

Klik hier om het retourformulier te downloaden


2 - VERPAK JE PAAR SNEAPERS IN DE ORIGINELE DOOS
Zorg dat je het paar Sneapers die je wilt retourneren goed verpakt, bij voorkeur in de originele doos. Ieder paar Sneapers dient ongebruikt te zijn en voorzien van alle originele labels. Vergeet ook niet de pakbon en het ingevulde retourformulier bij te sluiten.


3 - ADRESSEER DE DOOS AAN SNEAPERS
Adresseer het pakketje duidelijk aan het onderstaande adres:

Naam: Shopclub Nederland B.V.
Adres: De Weegschaal 8
Postcode: 5215 MN
Stad: 's-Hertogenbosch
Land: Nederland


4 - VERSTUUR HET PAKKET VIA EEN PAKKETDIENST
Zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd is en verstuur de zending naar bovenstaand adres. De keuze van het verzendbedrijf bepaal je helemaal zelf. Kies dus voor de verzendmethode die voor jou het makkelijkste is. De kosten om je zending naar Sneapers te retourneren betaal je zelf.


5 - JE KRIJGT HET AANKOOPBEDRAG TERUGGESTORT
Na ontvangst en inspectie van je retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekening. De klantenservice van Sneapers doet altijd haar uiterste best om het geld zo snel mogelijk op je bankrekening terug te storten.