Details

Maak kennis met Sneapers, 's werelds beste sneaker pantoffel voor volwassenen. De enige slof voor de echte sneakerfan, die loopt zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Het échte Sneapers gevoel moet je gewoon zelf meemaken om de warmte, het comfort en de stijl te ervaren. Sneapers zijn het ideale indoor-schoeisel welke een waardige aanvulling zijn op jouw favoriete huispak . Lees op deze pagina waarom een paar Sneapers zo bijzonder is en gegarandeerd de chillfactor in jouw leven verhoogt!

 

HIP, FRIS EN KLEURRIJK

De ontwerpen van Sneapers zijn geïnspireerd op het design van de klassieke sneakers. De opvallende uitstraling is vooral te danken aan het perfect gecombineerde kleurenpalet met frisse en fashionable kleuren. Met de verschillende uitvoeringen en kleurcombinaties is er voor iedereen het perfecte paar Sneapers!

 

1 INCH SCHUIMRUBBER ZOOL

Het meest krachtige kenmerk van een paar Sneapers is verborgen in de zool. Dit moet je voelen, want in de schoen zit een 1 inch schuimrubberen zool die zorgt voor een ongekende demping en extra comfort. Lopen binnenshuis krijgt een geheel nieuwe dimensie, want dit level van comfort heb je nooit eerder ervaren. Eenmaal een paar Sneapers aan je voeten gehad, wil je nooit meer anders.

 

VEILIGHEID VOOROP

Ieder paar Sneapers is voorzien van een anti-slip zool. De stoffen zool is voorzien van talloze minuscule siliconen nopjes waardoor jij op zelfs de meest gladde vloer nog optimale grip hebt. De slimme anti-slip zool beschermt je tegen buikschuivers en rekent voorgoed af met gevaarlijke situaties.

Let op: De zool van Sneapers is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en Sneapers zijn daardoor niet geschikt voor buiten.

 

VETERS STRIKKEN VERLEDEN TIJD

De stralend witte veters geven ieder paar Sneapers een sportieve uitstraling en zijn de finishing touch van het opvallende ontwerp. De veters zitten vastgestikt, dus daar heb je geen omkijken naar. Gewoon je Sneapers aan- en uittrekken zonder gedoe. Liever lui dan moe is het motto!

 

HOOGWAARDIG MATERIAAL

Sneapers zijn een genot voor je voeten. Niet alleen lopen ze heerlijk, maar ze geven je voeten ook de warmte die ze nodig hebben. Sneapers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat warmte biedt maar tegelijkertijd ook ademt. De uitstekende materiaalkeuze zorgt ervoor dat je voeten heerlijk op temperatuur blijven zonder een verstikt gevoel te veroorzaken. Het minst wat je van een paar sloffen mag verwachten, krijg je met Sneapers op zijn best!

 

UITSTEKENDE AFWERKING

Iedere paar Sneapers is met uiterste zorg en met aandacht voor details gemaakt. Beide zijden van de pantoffel zijn voorzien van een geborduurd Sneapers embleem en de 3 sterren laten zien dat je kwaliteit aan je voeten hebt. Ook de binnenzijde van de pantoffels hebben een complete afwerking waardoor Sneapers er vanuit alle aanzichten optimaal uitzien.

 

LINKS OF RECHTS?

Iedere pantoffel is aan de achterzijde versierd met een handig lus. Deze lus geeft Sneapers niet alleen een stoere uitstraling, maar hierdoor kun je jouw paar ook makkelijk opbergen of meenemen. Ook is iedere lus voorzien van een aanduiding van je linker- of rechtervoet. Aangezien Sneapers door de complete afwerking van alle zijdes hetzelfde eruit zien en de pantoffel naar je voet gaat vormen, helpt de indicatie op de lus je om te bepalen welke pantoffel bij welke voet hoort.

 

OOK VOOR GROTE VOETEN

Sneapers zijn verkrijgbaar in 5 schoenmaten: S, M, L, XL en XXL. Bekijk de Sneapers maattabel om jouw Sneapers-maat te bepalen. Ook voor mensen met grote schoenmaten is er een paar Sneapers, want maat XXL is geschikt voor schoenmaat 46 t/m 48,5.

 

NU VERKRIJGBAAR:

Sneapers zijn nu verkrijgbaar in 5 verschillende modellen: Proud, Fabulous, Lime, Bronco, Camel en een Limited Edition, Leopard

 

Sneapers